måndag, februari 20, 2012

Jag äter tårtrester från mitt kalas och försöker bli bättre på photoshop. Jag fick nämligen en jättebra bok av honom i present. Jag har inte hunnit kika i den så mycket ännu men den verkar lovande hittills.

Jag sover så dåligt nuförtiden. Vaknar av minsta lilla. Och vrider och vänder mig i sängen. Och jag som tänker att jag kanske behöver sömnen som mest nu. Innan bebisen kommer. Tur då att jag kan ta en tupplur lite då och då.3 kommentarer:

Borgmästaren sa...

Tårta är godast dagen efter, tycker jag. Fin Taika-mugg i rött. Har bara sett den i blått och vitt tidigare. Lycka till med graviditeten.

pippilotta sa...

jo men det där med sömnen vet du...för att du skall vänja dig på förhand att vakna flera gånger per natt ;) När var det nu igen bäbisen skulle komma då? å kul med bra bok för photo shop...jag är bäst på ritfunktionen, men vill lära mig mer om fotohanteringen i det programmet. hoppas att du får sova i natt nu då. kram

Villa Viola sa...

Tack så mycket Borgmästaren. Jag håller med om tårtan, den är godare dagen efter när den har fått stå och dra.

Pippilotta, det känns faktiskt som att det är så. Att kropp och huvud vänjer sig för vad som komma skall, haha. En bit in i maj är det beräknat, så det går framåt nu... med skräckblandad förtjusning. ;-) Kram