onsdag, mars 07, 2007

Brutet löfte

När jag startade min blogg hade jag som löfte att jag skulle skriva ett inlägg varje dag. Nu har jag inte skrivit ett inlägg på... alldeles för lång tid. Jag har inte haft ork eftersom jag är mitt i en svacka utan ände, som det känns just nu i alla fall.

Det löser sig säger alla. Och oftast brukar det alltid lösa sig, men det är svårt att tro det när man är mitt i skiten.

Men det kommer nog lösa sig, till slut. Hakan upp!

6 kommentarer:

linn sa...

Hej!
Ja, det kommer faktiskt att lösa sig! Jag vet att alla säger så och att det är svårt att förstå just nu... Men vi finns här för dig allihopa! Glöm inte det!

Kramar

Liselotte sa...

Hej! Jag håller med föregående talare. Vi vet ju alla tre av egna erfarenheter att allt löser sig... Jag menar att när man har nått botten så kan man ju bara börja klättra uppåt och då kan ju allt bara bli bättre! Hm, jag försöker att vara en positiv människa just nu trots att jag själv är nere i en svacka... Kanske ska ta till mig av det jag själv skriver *ler* Finns här för dig syster yster! Det vet du ju redan men bara en liten påminnelse... Varma kramar!

SOFIE sa...

Ååh, ni är för rara mina stollar! Jag mår bättre redan idag, så nu känns det som om livet sakta men säkert för mig in på ljusare vägar.
Biljoner tack för er omtanke, det värmer och betyder mycket för mig.

Goskramar

Mackitzo sa...

Hrumpf.. får gå för den här gången men vi kräver uppsnärtning!

Mackitzo sa...

Du är utmanad! Mer info finner du på;

http://mackitzo.wordpress.com/2007/03/11/utmanad/

SOFIE sa...

Mackitzo: Spännande, återkommer senare under dagen. Har för tillfället häcken full av plugg. Det får tolkas som man vill... :)