onsdag, september 12, 2007

Se upp i trafiken!

Jag har bestämt mig för att ta körkort.


Och jag som knappt har varit i närheten av styrmojängen på motordrivna fordon sedan jag var femton år. Då skjutsade jag min kompis på hennes moppe, jag svängde in på en liten väg som bestod av rullgrus, och resten kan ni lista ut själva. Sedan dess har jag, förutom att olagligt övningsköra utan lämpa i fem minuter i 20 kilometer i timmen, kört sommarstugans åkgräsklippare.

Så jag kan ju inte påstå att jag har någon erfarenhet.

Jag hoppas bara att jag är bättr
e på att köra riktig bil än vad jag är på att ratta i bilspel.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Då är vi två galna systrar som de övriga bilisterna får akta sig för. :) Ja nu har vi ju tagit i hand på att vi båda ska ha körkort innan sommaren... Det ska vi väl fixa? Jag menar hur svårt kan det vara... Det kan ju inte vara i närheten lika svårt som bilspel, för då är jag körd! Ha ha ha!!

Kram kram siss

Sofi med e sa...

Jag hoppas att jag kommer ha kortet till sommaren, men om plugget ska fortsätta i den här takten vet jag inte hur det ska gå?!

Big sister sa...

Det är klart att skolan ska gå i första hand! Tänk på att jag är ju trots allt två år äldre än dig...Du hinner siss! Annars kan du ju ta en intensiv kurs i sommar!Hoppas att du har en bra natt på jobbet! Vi har en myskväll med lite vin och film. Kram kram
Ps: Fick en jätte fin bukett av R idag...

Om mig sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Vad bra Lillmes, nu kan vi sporra varandra med övningskörandet. Själv funderar jag på att ta någon intensivvecka snart, jag är ju så otålig, vill ha nu körkortet, NU NU NU!

Kram Sarah

Sofi med e sa...

Jag är precis likadan, har jag fått för mig något vill jag att det ska ske på en gång. Men så blir det nog inte i det här fallet!

Kramar