tisdag, oktober 09, 2007

Fröken Mandarin

Igår fyllde min kära mommi Maj-Lis 85 år. Kalaset var trevligt och det kryllade av den gamla damens barnbarn och barnbarns barn. Min mormor har på senare år fått åldersdiabetes och detta har nu resulterat i att hon måste ta en insulinspruta varje kväll. Med detta får hon hjälp av hemtjänsten, eftersom hennes händer är sjuka och onda av reumatism. Denna speciella kväll bidrar hemtjänsten med en väldigt speciell person. In, iförd i supertajt topp, supertajta jeans och lårhöga stövlar, klampar nämligen Fröken Mandarin. Fröken Mandarin från Tutti frutti, tv-programmet där tjejer strosade omkring i bikini med frukttema, och som leddes av Bruno Wintzell.

Mormor hade ju självklart ingen aning om Fröken hemtjänsts förflutna, men för oss andra blev det både ett och två skratt.

8 kommentarer:

Hoppfull sa...

Hahaha underbart! Tror du att mormor kan fixa en date åt en desperat singel kille?

Sofi med e sa...

Med mandarinen? Har du tur kanske Fröken apelsin, annanas eller melon dyker upp...

Sara med H sa...

Aah, fröken mandarin var alltid min favorit av tutti fruttisarna, härligt att höra att hon fortfarande håller stilen. Hahaha!

Liselotte sa...

Hahaha! Ja det var en upplevelse att se fröken mandarin i mormors hall. Kul också att kussarna kände igen henne! Hahaha!

Mackitzo sa...

Fröken brun var min absoluta favorit. Hon gjorde "tjing tjing" ljudet så bra!

Mormor verkar vara en person man ska hålla sig väl med. Vilket imponerande kontaktnät hon har byggt upp. Medvetet eller omedvetet spelar ingen roll, jag är impad! Grymt jobbat Mormor!

Sofi med e sa...

Fröken brun? Du har väl inte mixat ihop henne med sagornas Tant brun?

Sara med H sa...

Nu börjar det spåra ur. Från tutti frutti till tant brun, tant grön och tant gredelin!

Är du, mackitzo, farbror blå då eller?

Mackitzo sa...

"Sara med h"! Blir allt tydligare om jag blir "farbror blå"? Om du önskar kan jag absolut vara han men jag föredrar att vara en sparris! Trevlig vecka!