torsdag, februari 21, 2008

Stabil som Dr Alban

Tenta imorgon. Och jag har inte kommit särskilt långt i min studieprocess. Kan bero på motivationen. Eller ointresset. Eller att det jag ska plugga in, på ett skumt sätt, känns så självklart. Så självklart att det känns som att jag har missat det viktigaste. Eller hela poängen.

Trots detta känner jag mig faktiskt cool-lugn. Eller "stabil", som Dr Alban säger.

Det som däremot gör mig nervös och instabil är min dator. Den är krasch-benägen. Varje gång jag ska starta den så tar det mellan fem till tio försök innan den hoppar igång. Fläkten surrar på en konstigt sätt, program avslutas tvärt och så tycker datorn att den behöver en omformatering.

Eftersom jag har noll kunskap om datorer tycker jag att den enklaste vägen är att inkassera en ny. En Mac kanske. Tjitjing! Eller inte.

Men "det kommer ordna sig", som Timbuktu sjunger.

4 kommentarer:

Husflugan sa...

Jag tycker att tentan känns lite läskig... Vet inte alls vilken nivå frågorna kommer att vara på. Det mesta av det jag läser (vilket ärligt talat inte är så mycket) känns så himla självklart. På gränsen till dumt! Nåja, lycka till i alla fall! Om det går dåligt vet vi ju vem vi ska skylla på...

Sofi med e sa...

Skönt att jag inte är ensam om mina tentafunderingar.
Lyckönskningar till dig med!

Kajsa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kajsa sa...

du är inte ensam sofie, jag lovar! jag har knappt pluggat nåt men känner mig konstigt lugn.. kan det bero på att man fattar allt eller helt enkelt inte fattar nånting? det återstår att se! good luck!