måndag, mars 16, 2009

Fru Bihåleinflammation

Det räckte tydligen inte med en influensa. Nej, här ska det trummas på den stora, gigantiska, enorma trumman. "Låt flickstackaren drabbas av bihåleinflammation också", hånskrattar Gud, Moder natur, Djävulen, Jesusbarnet eller vem det nu är som bestämmer.

Tanken på vad bihåleinflammation är äcklar mig. "När du blir förkyld eller får influensa blir oftast även slemhinnorna i bihålorna svullna. Detta kan leda till att förbindelsen till näsan blockeras. Slem och bakterier kan då samlas i bihålan." DET äcklar mig, att en massa tjockt snor sitter i min bihåla och vägrar dra sig tillbaka och lämna mig ifred. Det positiva är att jag har fått tabletter mot skiten som verkar hjälpa. Det negativa är dock att dessa tabletter verkar ha en del biverkningar: sömnlöshet och rastlösa ben.

Så snälla du där uppe eller där nere; Säg vad jag ska göra för att behaga dig, säg vad jag ska göra för att bli frisk, säg vad jag ska göra för att slippa dig som en böld i mitt arsle.

4 kommentarer:

Mackitzo sa...

Stackars sofie, låter inge vidare det här.

Anonym sa...

Trist, det är ett land fullt av förkylningar. Det bästa om bihåleinflammationer är att få röntga och kolla om det är fullt av var.Sedan gäller spolning på Öron-näsa-hals. Hemsk, men man får ett nytt "tomt"huvud(hm)som kan fyllas med härliga bokrecensioner. Pölsan var bra, tack!

Sofie sa...

Macke: Tack för stöd och tack för inbjudan till din stora fest. Ser fram emot det!

Anonym: Slapp hemsk spolning eftersom jag fick några superpiller av svärmor som hjälpte. Pölsan är en intressant bok, mycket läsvärd!

Karin sa...

Magnesium (brustabletter) hjälper mot rastlösa ben. Alltid något...