måndag, mars 09, 2009

Herr Feber

Sjuk som fan är jag. Snoret rinner konstant. Lungorna försöker ta sig upp och ut varje gång jag hostar. Och Herr Feber springer fram och tillbaka. Fram och tillbaka. Jag tror att jag börjar få sitt- och liggsår också. Ryggen smärtar och det är obekvämt hur jag än sitter eller ligger. Igår trodde jag till och med att jag hade fått lunginflammation men efter att ha smörjt in bröstet med Vicks-salva (ja, dom finns fortfarande kvar!) så kändes det bättre. Jag som ett tag trodde att jag skulle få utöka min sjukdomslista med en nästintill dödlig lunginflammation, men nej...

Snoret. Var i helvete kommer det ifrån? Sarahs Janne tror att det kommer från helvetet. Micke tror att det kommer från hjärnan och att mina hjärnceller kommer ut med snoret. Och det kan stämma för jag känner mig faktiskt hjärndöd.

Ingenting smakar gott. Eller ingenting smakar ingenting. Inte ens mentolciggen. 

Eftersom jag inte orkar gå upp på vinden och hämta nintendot får jag fördriva min tid med att titta på sunkiga tv-program, titta på favvofilmer igen och igen, sparsamt läsa sida för sida i boken som håller på att ta slut och surfa på allt intressant och ointressant.

Jag hasar omkring i min mysdress bland berg av bakterienäsdukar och med en näsa som blir rödare och rödare. När jag helst av allt bara vill ligga sked.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vad trist att du är sjuk siss. Hoppas du mår bättre snart!Kram kram /Liselotte

Sara med H sa...

Men lilla lillmes, det låter inte alls bra det där, det låter som om du har en form av nära-döden-upplevelse. Men du, efter regn kommer sol, ha ha, så klyschigt! Det jag försöker säga är att det snart kommer vända och på ett kick så är du frisk som en nötkärna igen. Håll ut!

Sofie sa...

Liselotte: tack söta syster! Snart ses vi, räknar ner dagarna.

Sarah: Jag känner mig faktiskt döende... please help!

Helene sa...

Krya på dig sofie, själv är jag också risig... Suck!!

Sofie sa...

Tack Helene, och krya på dig du med!

Anonym sa...

Visst är det tråkigt att vara sjuk. Fast hellre herr feber än häxan magsjuka.
Ring om du behöver nåt!!
Kramar / Lillstrumpan

Sofie sa...

Haha, det har du fanimej rätt i. Herr Feber har svikit mig nu, äntligen! Puss