fredag, april 08, 2011

På förmiddagen

Tänk att det vissa dagar kan vara så svårt att kicka igång sig själv. I ena stunden känns det som att tiden står still. Och i nästa känns det som att tiden springer sprint. Jag tittar ut över trädgården. Sen sluter jag ögonen i hopp om att när jag tittar igen så är den grön och blomstrande. Men nejrå. Jag har sökt inspiration. Jag har funderat. Och jag har skissat. På trädgården. Men jäklar i havet vad svårt det är. Jag vill ju ha en lummig, mysig och levande trädgård. Med såna där små trivsamma gröna rum som man ser i alla trädgårdstidningar. Och ett grönsaksland. Ett växthus. En ny veranda. Plus en miljoner grejer till. Jaja. Tids nog kanske. Nu ska jag ut och kratta.


7 kommentarer:

Liselotte sa...

Du är så ambitiös kära syster! Kram

Linn sa...

Jag gillar eran trädgård som den är! Den känns så mysig på sommaren med alla blommor. Jag trivs bäst i skuggan från erat gigantiska äppelträd! = )

HEMLÄNGTAN sa...

Ja, det är inte helt lätt det där med trädgårdsplanerande. Är ju själv i samma sits då det är dags att göra i ordning trädgården efter förra årets dränering. Det är svårt men himla roligt!

/Jenny

tinajo sa...

Trädgården är min akilleshäl, på alla sätt och vis. Problem att planera den, problem med att lyckas hålla den vid liv - men man måste väl ha utmaningar också va? :-)

popetotrora sa...

Blir spännande att se vad du gör av trädgården sen. Ser fram em ot det. :-)

HannasVirrVarr sa...

En liten award har du fått på min blogg, http://hannasvirrvarr.blogspot.com/2011/04/liebster-award.html

Villa Viola sa...

Tack för awarden!

Nu har jag börjat vårrensa i trädgården iallafall, sen vi får se hur långt vi kommer med den i sommar. :-)