lördag, januari 21, 2012

Det är nog det här som är lycka

Jag bakar morotsbröd i solsken. Och lyssnar på Deportees. Och så går jag runt och nynnar. Inte bara för mig själv utan för den lille som växer där inne. Och ibland svarar den med en liten buff, och då ler jag stort och blir alldeles varm i hela kroppen. Han vill också känna och lägger sin stora hand på min mage. Där kom det en spark, viskar han och tittar på mig med kärlek. Det är nog det här som är lycka.
9 kommentarer:

Julia sa...

Vad fint! och vad fin du är!

sophie sa...

stort, stort tillykke (grattis) med den lille i maven. så fin du er! jeg kan fortælle, at det bedste i verden er at være nogens mor :)

Sarah sa...

Nämen titta vilken stor fin mage du fått redan, vad snabbt det går, nu måste jag bara komma och hälsa på! Herregud, det är ju bara 10 mil mellan oss, att det ska vara så svårt att få ändan ur vagnen! Vill också känna sparkar och äta morotsbröd och snacka skit och skratta åt allt och inget.

tinajo sa...

Låter helt klart som en lycklig dag! :-)

till-vidas-ara sa...

Men ojojojoj!!!! det hade jag alldeles missat. att du hade en liten. ååååh vilken lycka, hur jag känner det pirrar till och blir nästan sugen igen. och så himla fin du är! grattis grattis grattis och hurra ***

kramar en söndag, Lycke

Ej Utgivet Material sa...

Åh men detta har jag helt missat! Stort med grattis & Vad kul! Supermysigt!

Beatrix sa...

men åh grattis!! och vad fint med en mysdag. :)

Liselotte sa...

Mysigt. :) Kram siss

Anonym sa...

Fina du! Ni verkar ha det så mysigt i er lilla familj <3 Tack för igår! Puss Kajsa