lördag, januari 28, 2012

Tankar och tack

Jag funderar mycket på hur Franke kommer reagera på bebisen. Förhoppningsvis bra. För han är ju väldigt duktig med mina systrars barn. Tankarna snurrar även mycket runt huset och allt som jag vill hinna färdigt. Badrumsrenoveringen är äntligen i slutskedet. Men så vill jag måla där och tapetsera här. Och jag vill genomföra renoveringen av burspråket. Som jag påbörjade för en evighet sen. Fan att jag ska vara en sån som påbörjar men aldrig avslutar. Men nu får jag ta mig i kragen. Idag ska jag riva tapeter.

Jag vill tacka er alla så mycket för era gratulationer. Ni är bäst. All kärlek till er.

4 kommentarer:

pippilotta sa...

åhhh, jag minns det där, lägga hand på mage, förväntansfullt, kärleksfullt och allt + en hel del oro och undran...å precis då är det väl man vill vara klar med det mesta runt omkring tänker jag...ta det lugnt :) kram

>L sa...

Ta det lugnt kära syster... Kram

Liselotte sa...

Ta det lugnt kära syster... Kram

till-vidas-ara sa...

Jodu det där med att slutföra, det vet jag så alltför väl..men nu är du ju med Liten underbar och det är förståeligt. tapeterna vi skulle sätta upp i hallen gick i stå när det kom till bitarna längst upp i taket i hallen. mannen har skaffat västa proffsstegen och allting, men men tiden och orken har inte funnits. så har vi inte heller hittat tapeterna..de där perfekta. antar att det skulle sätta fart på allting (ler)

kramar Lycke