torsdag, februari 24, 2011

Bokrea

När jag var på bokrean igår hade jag siktet inställt på en bok. "One more slice" av Leila. Men tyvärr var den helt slut! Oj, vad besviken jag blev. Men jag får nöja mig med de tre andra böckerna som jag fick med mig hem.

Böcker som passar en relativt nybliven husägare.
Trädgård - så gör du. En bok om tusental trädgårdstips. Bland annat om hur man sår frön, beskär träd och buskar och hur man handskas med skadedjur.

Forums stora gör det själv bok. En riktig handbok i renovering. Vissa tips är väldigt töntiga och onödiga medan andra är superbra. 
Dags att renovera - var rädd om detaljerna. Den här boken visar vad som är typiskt för de olika årtiondena och vad man ska tänka på att behålla när man renoverar.

5 kommentarer:

popetotrora sa...

Härligt med lite nya inspirerande böcker! Såg pysselböckerna i det andra inlägget som du fått också. Dom är jag riktigt avis på. :-)

Linn sa...

Jag shoppade också på bokrean! Men bara barnböcker! = D

tinajo sa...

Det var ju finfina böcker det med - det är så kul med något nytt att titta i! :-)

sofia sa...

den trejde boken, om hur man bevarar detaljer när man renoverar klämde jag på som attan på bokrean. sen insåg jag att i och med att jag bor i ett studentrum (inte ens lägenhet) så får den vänta. var den bra?

Villa Viola sa...

Den boken är faktiskt ganska intressant. Den visar vad som är tidstypiskt för olika årtionden som till exempel tapeter, dörrhandtag, fönster, fasader. Ja, i stort sett nästan allt som finns i ett hus!