söndag, maj 15, 2011

Söndagkväll, min söndag

Idag har jag gäspat efter gårdagskvällens grillfest hos fin vän. Kinder och naglar som matchade rosévinet. Nya trenchcoaten med vidd. Högsång i kör. Huttrande frisyrdiskussioner på balkongen. Dans, dans, dans. Ikväll är det oväder hos mig. Fina färger som avlöstes med regn och åska. Jag letar klänningar på nätet och drömmer om semester med min kärlek.


2 kommentarer:

Linn sa...

Visst var himlen vacker i kväll!! = )
Vad roligt att ni hade en så rolig lördagskväll! ; )

till-vidas-ara sa...

Ååå jag älskar åska och oväder - har alldeles för lite av det häruppe i norr! bara kallt just nu! Gillar hur du skriver. så fint!
och tack för dina ord söta du. Jag tänkte också som du..att det tar hundra år innan vi får köket fixat som vi vill, så vi målade kaklet ja! Det finns speciell våtrumsfärg att måla med och jag tror understa lagret är i den. Men sen tror jag nyansen blev lite fel, så jag tog vanlig lackfärg när jag målade nästa lager. Tror det håller lika bra! Blev helt ok, har bara släppt lite, lite på något håll, inget man bryr sig om heller när man ju ska göra om nån gång ändå! Inte lika dyrt som att kakla nytt heller!
Om vi gör om en dag så blir det ändå gammaldags för det är det vi båda älskar. Kanske franskt kakel då...rutigt i milda färger tänker jag..!
(de har fantastiskt fina klänningar (som jag tycker) på topshop och american apperal, har skickat efter flera, flera..ska visa sen)
Kramar Lycke