måndag, maj 23, 2011

Vintagesökande

Cornelis Vreeswijk sjunger. Jycken leker med min strumpa. Jag letar vintagekläder på nätet. I sommar väntar ett bröllop och då vore det himla trevligt med en fin klänning. Skor har jag redan. Mormors gamla pärlor. Jag funderar på frisyrer. För jag tröttnar så fasligt snabbt och vill ständigt ha förändringar. Du passar så fint i page, får jag ofta höra. Nåja. Kanske, kanske att jag bara ska vara nöjd. Förresten, om du har några tips på vintagebutiker online så hojta gärna till.

5 kommentarer:

Anonym sa...

hoppas du hittar din klänning! :)

till-vidas-ara sa...

Vad fina bilder, jag tycker om allt jag ser..allt jag skymtar, tavlan i köket? de små djuren i hyllan, fina blommorna, krukorna så fint! Tack från lillstore-killen och vad fint mina råd tycktes om. Tror jag har vintagetips i min länklista också..så länge sen jag tittade igenom den :)
Nu grymtas det här, måste gå, men kommer åter snart...
Kramar Lycke

Nusse sa...

Tycker fortfarande ebay har mest att komma med, och till bäst pris om du har tålamod och letar ofta. Etsy också men det är ju lite dyrare.

Anonym sa...

så snygg hyllan med många små hyllor! perfekt för att sätta små saker i :)

Villa Viola sa...

Ebay hade jag faktiskt inte en tanke på, men det ska jag kolla upp, tack! Jag har faktiskt hittat några lovande vintagebutiker nu så jag håller tummarna för att jag ska ha lite tur och kanske hitta den där fina klänningen.

Tack för fina ord! Hyllan är ju mysig, en favorit här hemma just nu.

Kram