torsdag, juni 23, 2011

En blandning av smultron och Hubba bubba

Jag har fyndat jag en pall på Blocket. Som jag länge varit ute efter. Och för sjuttio kronor blev den min. Den behöver en liten uppfräschning bara. Igår var jag mest ute i trädgården. Klippte gräset. Trimmade buskar. Och klippte ner Lupiner som blommat färdigt i hopp om en till blomning. Sen knyckte jag en kvist från en buske. Det doftade så ljuvligt när jag gick förbi att jag var tvungen. En blandning av smultron och Hubba bubba. Jag försöker lära mig min kamera lite mer. Det var ju åratal sen jag sysslade med iso och slutartid. Men nu är det slut på att vara bekväm och bara trycka på knappen säger jag bestämt och bläddrar i instruktionsboken.4 kommentarer:

till-vidas-ara sa...

Jättefina bilder, gillarhur du inrett hemmet..känner igen mig så mycket! Jag har själv noll tålamod när mannen ska förklara kameran rent tekniskt..önskar jag orkade lyssna, men man lär sig med tiden i allafall, något som trillar in här och där :) Jag ljusar upp mina bilder när jag tar inomhus föresten, vrider på en ratt som gör det ljusare och vips ser det soligt ut fast det inte är det :)

Kramar Lycke

pippilotta sa...

Jag bara älskar Lupiner. Blommar dom en gång till säger du, om man klipper dom?

Rebecca sa...

älskar rubriken till det här inlägget! och vet du vad? exakt en sådan pall fyndade jag också för 70:- för en tid sedan. vilket sammanträffande! :) Trevlig midsommar kära du!

Villa Viola sa...

Jag lär mig mer och mer om kameran, även om det är knepigt och säkerligen kommer dröja innan jag lärt mig allt. Men det är väldigt roligt! Jag har läst att Lupiner kan blomma igen under sensommaren om de klipps ner. Men det är första gången jag försöker med det så jag får se om det stämmer. Vad roligt Rebecka, vi har tur vi. Tack så mycket för era fina ord, ni gör mig så glad. Kram