tisdag, juni 21, 2011

Får jag lov?

Idag slog det mig. Att mina år på högskolan är raderade. Alla texter jag skrivit. All grafisk design som jag har utformat. Mitt examensarbete. Allt är borta. Eftersom de fanns på vår dator som kraschade. Poff. För inte tänkte väl jag på att göra kopior och spara någon annanstans. Så idag har jag känt mig frustrerad. Och ledsen. Men en liten ljusglimt är den här underbara kjolen som jag köpte hos Fröken Amina. Jag menar, se bara så fint den snurrar.


7 kommentarer:

Linn sa...

Det gör ont i hjärtat att läsa...
Finns det inte kvar på skolan då? Det kanske går att beställa?
Hihi, du med dina snurrkjolar! ;-) Sitter i sen du var en liten tös!!

Sarah sa...

Haha, så oerhört fint den ser ut att snurra du. Synd på allt ditt arbete, förstår att du känner dig ledsen men jag har ju examensarbetet i alla fall, alltid något.

tinajo sa...

Vad himla trist - jag är numera helt manisk på att göra back-up på allt men det var först efter en kompis halva liv försvann i hennes datorkrasch som jag fattade galoppen. Kjolen är väldigt fin i alla fall. :-)

Beatrix sa...

hej hopp! tror inte att den blommiga klänningen kommer vara för liten om det är ett litet orosmoln. jag brukar ha 36 och ibland 38, och det är nemas problemas för mig att skutta i den. du får sova på saken! :)

Villa Viola sa...

Vi har kontaktat reparationsföretaget som har vår gamla dator och de skulle kolla om det går att återställa hårddisken. Så nu hoppas jag. Även om hoppet inte är så stort med tanke på allt kaffe datorn fick i sig.

Sarah, vi får överföra x-jobbet till mig sen när vi ses.

Beatrix, jag funderar på klänningen. Kanske att den passar mig.

Kram på er allihopa

Liselotte sa...

Vad tråkigt! Fin kjol och den snurrar så tjusigt. ;) Kram

Kajsa sa...

så trist med kraschad dator. påminner mig om att jag borde kopiera mitt examensarbete...