tisdag, augusti 02, 2011

Drömmer om att meta

Jag försöker lära mig att varva ner. Och njuta av semestern. Tappra försök att mota bort alla tankar om allt jag borde hinna. Allt jag måste göra. Allt jag vill uppleva. Vi äter glass med blåbär. Firar en tonåring. Latar i solen och lyssnar på radio. En kyss i pannan. En hand i min. En strykning längs ryggen i förbifarten. Jag drömmer om att meta om kvällen. Med hjärtat vid min sida. Solen i ryggen. Och jycken i famnen. En kväll blev jag rörd. Min granne ropar till mig från staketet med en bukett i vardera hand. Tack, vad gullig du är utbrister jag och får ett leende till svar innan hon går tillbaka in till sig. Varm av tacksamhet luktar jag på blommorna och sätter dem i vatten.


6 kommentarer:

till-vidas-ara sa...

Vet ju det där, känner samma. kan bli tokig på mig själv när jag ska göra, fixa allt på en gång istället för att bara sätta sig ner, bara vara. men ibland går det fint..tränar (ler)
Vad himla fina ni är. sommarfinfina du, ser att du lever i sommaren ändå.och Kärlek..

kramar Lycke

Linn sa...

Ni är så söta du och din skäggapa! <3
Nu får du koppla av och busa med de 2 små trollen några dagar! = )

pippilotta sa...

fina! du jag läste i en söndagsbilaga om eremitkojan som gick att hyra för ett dygn eller tre. verkar vara den nya varva ner grejen, att våga vara ensam och avskuren från all civilisation, dator och mobil. man kanske skulle prova?!

LINAN sa...

Vad ni är fina! Jag tycker det låter som att du fixar nedvarvningen väldigt bra. Hoppas ni har en fin semester tillsammans. Kram

till-vidas-ara sa...

njutardagar. hoppas vädret är fint hos er. här regnar det och är kallt så kallt..så sitter man här :)

kramar Lycke

Liselotte sa...

Vilka sötisar! Kram