måndag, mars 24, 2008

Underligt beteende

Innan jag skulle åka till min mormor igår för att fika, stannade jag till vid Växthuset för att köpa en påskblomma till henne. På parkeringen lade jag märke till ett underligt beteende. I hälften av bilarna som stod parkerade satt det män och läste, stirrade ut genom fönstret och pillade i näsan, medan de väntade på fruarna som var inne och handlade blommor.

Vad beror det på?

Är dessa män totalt ointresserade av blommor, totalt ointresserade av vilka blommor fruarna köper till hemmet eller till den vän som ska besökas, eller är det totalt o-macho att handla blommor med sin fru?

Undrar om fruarna sitter parkerade utanför Claes Ohlsson medan männen är inne och handlar teknikprylar.

3 kommentarer:

Husflugan sa...

Visst är det märkligt! Min sambo, han får snällt följa med in oavsett om han är intresserad eller inte! Han är sån att han säger att han inte har några åsikter om presentinköp/heminredning/blomval men när det väl kommer till kritan har han hemskt mycket åsikter! Och ganska bestämda också! Jag kanske skulle lämna honom i bilen nästa gång...

Mackitzo sa...

Blommor måste vara satans påfund...

Idag var jag på ICA Maxi och köpte garderobsblommor. Har renoverat lite hemma och tänkte att det är på tiden att jag skaffar mig en blomma. Men shoppingen blev allt annat än fröjdefull.

Med garderobsblommorna i mina händer började jag att ifrågasätta min sexualitet. Jag tänkte att antingen måste jag skaffa mig ett fruntimmer eller så är det dags att kliva ur garderoben.

I natt kommer jag att grubbla över min sexualitet och jag misstänker att jag kommer att kasta ut garderobsblommorna...

THEY ARE EVIL!!!

Sofi med e sa...

Husflugan: Min snubbe är exakt likadan! Spelar ointresserad men vill egentligen vara med och bestämma om såna inköp.

Macke: Garderobsblommor är ju perfekta! Det är de enda blommorna som överlever hemma hos mig. "Stå kvar eller stanna, mig kvittar det!"