fredag, februari 09, 2007

Ta släkten vid hornen

Jag sitter och äter frukost, (jag vet att det är lunchdags, men jag sov till tio och blev inte hungrig förrän nu) läser bloggar och väntar på Anjas åk. Det är Lillstrumpan som har ökat mitt intresse för skidåkning. Om jag känner henne rätt så har hon säkert pluggat in hörlurarna och sitter och lyssnar med andan i halsen på jobbet just nu. Hon vill inte missa en sekund! Jag hoppas bara att hennes chef Hökögat inte är på sin hökögarunda när Anja swoschar ner för backen och Lillstrumpa hoppar upp och ner och försöker viska, kom igen, kom igen, så tyst som möjligt för att inte avslöja sitt brott.

Majkis farmor fyller beundransvärda 90 år och därför ska vi slå på den stora trumman, baddabaddadunkdunkdunk, genom att fira henne på restaurang ikväll. Det ska bli supertrevligt men jag måste erkänna att jag är lite nervös. Inte för att äta på restaurang. Utan för att släkten på Majkis pappas sida kommer. Jag blir alltid lite nervig när jag ska träffa människor jag aldrig träffat förut, och särskilt när dom tillhör la släktia.


Iiiiiih, nu är det Anjas tur! Spännande! Hon går högt, halvsekunden före Bent, hon håller i linjen precis som på träningen, hon ökar avståndet, iiiiiiiih, oj, vad hon flög! 1.11.00! I ledningen! Jiiiiiihooo!

Som tur är kommer det vara barn med på middagen. Det blir så mycket roligare och mer avslappnat när barnen geggar, pratar och tjatar. Fokus hamnar mer på dom på något sätt. Kanske jag lider av något socialt-missanpassad-rädd-för-släktingar-syndrom? Nåväl, syndrom eller icke syndrom, det är bara att ta släkten vid hornen och få det avklarat.

Nu ska jag hålla tummarna för att Anja får hålla ledningen, läsa lite fler bloggar och sist men störst, försöka komma på fortsättningen på berättelsen om Romboleden.

2 kommentarer:

Linn sa...

Hej! Du har ju helt rätt i det du skriver. Var på jobbet och lyssnade på Anja! Vill inte missa det för allt i världen! Såg nyss hennes slalom åk. Stod och hoppade upp och ner hela åket! Anja glider ner som etta! Hennes andra guld detta vm, helt otroligt!

Du, det kommer att gå super bra på middan i kväll!
Alla Mickes släktingar kommer att digga dig! : )
Det kan jag lova!!
Ha en mysig kväll!
Kramar: "lillstrumpan" : )

Sofie sa...

Lillstrumpan: Jag såg det framför mig hur du stog på jobbet och hejade! Vi kom nyss hem från kvällens bravader och det var över förväntan! Puss och kram